Jeugdwerk Nijlen kookt van woede!

Jeugdwerk Nijlen kookt van woede!

 
Komend weekend vinden in gans Vlaanderen tal van soepacties plaats in het kader van de 11.11.11-campagne "Ik kook van woede!" waarmee aan de kaak gesteld wordt dat er wereldwijd miljoenen mensen honger lijden terwijl er meer dan genoeg voedsel geproduceerd wordt om de wereld 1,5 keer te voeden.
 
Het Nijlense jeugdwerk sprong mee op de kar en voert mee actie. Vrijdag 18 oktober 2013 wordt het startschot gegeven tijdens de Dag van de Jeugdbeweging. 's Morgens vindt er dan een eerlijk ontbijt plaats in jeugdhuis Kroenkel. De jeugdraad en jeugddienst trakteren iedereen die tussen 6.45 uur en 9 uur langskomt in jeugdbewegingskledij op een gratis ontbijt. Daarnaast deelt de jeugdraad ook soep uit om aan te tonen dat ze mee van woede koken.
 
Zondag 20 oktober 2013 is dan het Nijlense jeugdwerk aan de beurt! Rond 17 uur kan je op vier verschillende locaties mee soep gaan drinken en zo 11.11.11 steunen. 11.11.11 Nijlen sloeg de handen in elkaar met Chiro Bevel (Netepad), Chiro Elckerlyc (Kerkeblokken), Chiro Jong Leven (Rector de Ramstraat) en Chiro Pako (Zandlaan). Leden, ouders en alle sympathisanten zijn welkom om mee soep te drinken. Een vrije gift ten voordele van de 11.11.11-acties is altijd toegestaan.
 
Meer weten over de campagne? Check www.ikkookvanwoede.be!
 
Info? Jeugddienst Nijlen, jeugdconsulent Gunther Melis,
tel. :03 410 03 76, jeugddienst@nijlen.be